Zařízení na pastování medu 100 l (400 V), ohřev pláště (na dekrystalizátoru), automatické ovládání
Kód: LSW20085.png?68e2e9a2)
Na trhu od roku 2018
Jsme tu pro vás už od roku 2018. Spolehlivost, zkušenosti a tisíce vyřízených objednávek.

Doručení už do 1–2 pracovních dnů
Objednávky odesíláme každý pracovní den, většinu zboží doručíme do 24–48 hodin.
Detailní popis produktu
Zařízení na pastování medu 100 l (400 V) s automatickým ovládáním Náležitě zkonstruovaná míchací vrtule z nerezové kyselinovzdorné oceli umožňuje důkladné pastování medu. Celý proces musí probíhat v opakujících se cyklech "práce - pauza"» míchání - 15 min» přestávka - 1 hodinaSprávně pastovaný med má konzistenci podobnou máslu.Možnost úprav podle přání zákazníka. Pastování medu Čerstvý med je hustý a průzračný. Po určitém čase však podléhá přírodní krystalizaci. Ideální teplota pro krystalizaci je 16-18 °C. Při vyšších teplotách se tento proces zpomalí, ale krystalky mají větší rozměry.Zahřátí medu na teplotu okolo 40 °C na delší dobu má za následek, že med přejde ze stavu zkrystalizovaného do stavu tekutého.Zařízení na pastování medu má speciální mechanické míchadlo, které umožňuje rekrystalizaci, díky které med získá ideální konzistenci na "namazání", podobnou jako mají čokoládové krémy pro děti. Jádro celého procesu spočívá v opakujícím se provzdušňování a intenzivnímu míchaní po několik dní do dosažení požadované konzistence. K provzdušňování dochází právě v průběhu míchání. Míchání se provádí několikrát denně po dobu 10-15 minut.Na začátku lze do tekutého medu dodat med zkrystalizovaný. Pastování je vlastně řízená krystalizace mající za cíl vytvoření mnoha drobných krystalků medu a zamezení jejich růstu. Takto upravený med je vhodný k dlouhodobému skladování. K pastovacím zařízením doporučujeme zakoupit i velkoobjemové nádoby na skladování medu vyrobené z prvotřídních materiálů, nabízíme radiální medomety, další užitečnou pomůckou jsou síta.Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
