Škubačka drůbeže na vrtačku JOSAS JO15

Kód: BR0601
Neohodnoceno
1 699 Kč / ks 1 404,10 Kč bez DPH 1 699 Kč / 1 ks
Skladem (14 ks)
Můžeme doručit do:
31.10.2025
Možnosti doručení

Škubačka na vrtačku na slepice, kačeny, husy a krůty, 30-40ks drůbeže za hodinu, 15 ks škubacích prstů o délce prstu 81mm. Pokud hledáte škubačku drůbeže s výborným poměrem ceny a výkonu, pak nemůžete vybrat lépe. Tato osvědčená škubačka drůbeže Vám ušetří hodiny namáhavé práce a už ji nikdy nebudete chtít dát z ruky. Kvalitní škubací prsty vyrobené z přírodního kaučuku Vám zajistí dokonalé oškubání drůbeže bez poškození kůže. Základem úspěchu je správné spaření drůbeže a poté si již budete užívat snadné škubání vodní i hrabavé drůbeže, které poběží jako po másle. Tato kompaktní škubačka na vrtačku je velice odolná a snadno umyvatelná, takže Vám bude sloužit dlouhá léta.

Detailní informace

Na trhu od roku 2018 – ověřený český obchod s krmivy
Na trhu od roku 2018
Jsme tu pro vás už od roku 2018. Spolehlivost, zkušenosti a tisíce vyřízených objednávek.
Rychlé doručení
Doručení už do 1–2 pracovních dnů
Objednávky odesíláme každý pracovní den, většinu zboží doručíme do 24–48 hodin.

Detailní popis produktu

Škubačka drůbeže na vrtačku JOSAS JO15

Škubačka vhodná pro středně velkou i větší vodní a hrabavou drůbež. Škubací válec je vybaven 15ks škubacích prstů o délce prstu 81mm. Kapacita škubání je 30–40ks drůbeže za hodinu dle druhu drůbeže.

Instalace škubačky drůbeže na vrtačku

Pro správné využití výrobku je třeba upevnit do zařízení (doporučena vrtačka - není součástí balení), které bude s výrobkem otáčet. Zařízení, které bude využito k otáčení, doporučujeme upevnit k pracovní ploše (například ke stolu pomocí upínacích objímek či svorek) viz obrázek níže.


Příprava před škubáním

Před škubáním je nutné drůbež správně spařit viz orientační tabulka níže. Nepřekračujte teplotu a dobu ponoření drůbeže. Delší čas ponoření může způsobit vaření některých částí masa a kůže a to může způsobit při škubání problém. Uvedené časy jsou orientační a doručujeme v průběhu spaření drůbeže ručně kontrolovat možnost snadnosti škubaní peří.

Optimální délka spaření středně velké a velké drůbeže před škubáním 

Jak správně škubat

Středně velkou drůbež (např. slepice, kačeny) je doporučeno držet za nohy a spouštět podél rotujícího válce, větší drůbež (např. husy, krůty) pokládat na škubačku a přes válec převalovat vždy část, kterou budete chtít oškubat. Více inspirace viz video níže.


Návod k obsluze ke stažení:
A1 logo PDFŠkubačka drůbeže na vrtačku JOSAS JO15

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola