Škubačka drůbeže na vrtačku CIMUKA YL-DPH-02 - 6 škubacích prstů, určeno na slepice, husy, kachny, krůty

Kód: BR1317
Neohodnoceno
1 199 Kč / ks 990,90 Kč bez DPH 1 199 Kč / 1 ks
Skladem (5 ks)
Můžeme doručit do:
31.10.2025
Možnosti doručení

Škubačka na vrtačku na slepice, husy, kachny a krůty, 6ks škubacích prstů, rychlé a hygienické škubání, vysoká odolnost a flexibilita. Hledáte škubačku na drůbež se špičkovým poměrem ceny a výkonu? Pak nemůžete vybrat lépe! Tato perfektní škubačka drůbeže na vrtačku Vám zpříjemní namáhavou práci při škubání. Vysoce kvalitní přírodní kaučuk zajistí skvělé oškubání drůbeže bez poškození kůže. Klíčem k úspěchu je správné spaření drůbeže – pak už půjde škubání vodní i hrabavé drůbeže jako po másle. Tato kompaktní škubačka určená na vrtačku je velmi odolná a snadno omyvatelná, takže Vám spolehlivě poslouží po mnoho let.

Detailní informace

Na trhu od roku 2018 – ověřený český obchod s krmivy
Na trhu od roku 2018
Jsme tu pro vás už od roku 2018. Spolehlivost, zkušenosti a tisíce vyřízených objednávek.
Rychlé doručení
Doručení už do 1–2 pracovních dnů
Objednávky odesíláme každý pracovní den, většinu zboží doručíme do 24–48 hodin.

Detailní popis produktu

Škubačka drůbeže na vrtačku CIMUKA YL-DPH-02 - 6 škubacích prstů, určeno na slepice, husy, kachny, krůty

Škubačka vhodná pro středně velkou i větší vodní a hrabavou drůbež. Škubací válec je vybaven 6ks škubacích prstů, poskytuje rychlý a hygienický způsob škubání. Vysoce odolná a flexibilní.

skubacka-drubeze-na-vrtacku-cimuka-yl-dph-02-6-skubacich-prstu-urceno-na-slepice-husy-kachny-kruty_1Pro správné využití výrobku je třeba upevnit do zařízení (doporučena vrtačka - není součástí balení), které bude s výrobkem otáčet. Zařízení, které bude využito k otáčení, doporučujeme upevnit k pracovní ploše (například ke stolu pomocí upínacích objímek či svorek).


Příprava před škubáním

Před škubáním je nutné drůbež správně spařit viz orientační tabulka níže. Nepřekračujte teplotu a dobu ponoření drůbeže. Delší čas ponoření může způsobit vaření některých částí masa a kůže a to může způsobit při škubání problém. Uvedené časy jsou orientační a doručujeme v průběhu spaření drůbeže ručně kontrolovat možnost snadnosti škubaní peří.

Optimální délka spaření středně velké a velké drůbeže před škubáním 


Jak správně škubat

Středně velkou drůbež (např. slepice, kačeny) je doporučeno držet za nohy a spouštět podél rotujícího válce, větší drůbež (např. husy, krůty) pokládat na škubačku a přes válec převalovat vždy část, kterou budete chtít oškubat. 

 


Návod k obsluze ke stažení:
A1 logo PDF

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola